DE BELANGRIJKSTE DINGEN DIE DE SLACHTOFFERS VAN FIBROMYALGIE MOETEN STOPPEN MET HET DOEN

12 dingen fibromyalgie patiënten moeten stoppen met het doen

 

1. Stop het zetten van uw eigen behoeften op een laag pitje. – Als u hebt een chronische invaliderende aandoening, je moet op de eerste plaats hun eigen behoeften.

2. Stop tijd doorbrengen met de verkeerde mensen. – Als iemand is het toevoegen van stress in je leven, dat stress maakt je ziek. Neem de spanning verwijderen van die persoon.

3. Stop hold wrok. – Het houden van een wrok is onnodige stress. Dit maakt ons te creëren negatieve gedachten over een persoon als we denken over hen en ons concentreren op negatieve gedachten wanneer we proberen om manieren te richten op meer positieve dingen te vinden

4. Stop proberen om alles voor iedereen zijn. – De mogelijkheid om te zeggen “Nee” is erg onderschat. Vaak degenen onder ons met fibromyalgie waarschijnlijk niet kunnen zeggen “nee”, zich schuldig voelen als we niet kunnen of zal niet zeggen “ja”. We kunnen niet alles voor iedereen, noch kunnen we er allemaal voor onszelf en hoeven niet te zijn.

5. Stop liegen tegen jezelf. – Je bent ziek, geef het toe. Je hoeft niet goed te voelen. Iemand anders vraag en u reageert met: “Ik voel me goed”, maar dat is niet de waarheid. Het is niet de waarheid als je dit tegen hen zeggen en zeker niet de waarheid als je het zegt zelf.

6. Stop het verspillen van tijd aan het uitleggen aan anderen. De meeste mensen hebben niet genoeg zorg over je zorgen te maken over uw ziekte of aandoening of waarom ze niet kunnen doen wat ze niet kunnen doen. Houd er simpel, gewoon “nee” zeggen en verder gaan. Probeer niet om uit te leggen waarom je het niet kunt doen, omdat je waarschijnlijk toch niet luisteren.

7. Stop proberen te houden op om het verleden. Terwijl u manieren om uw klachten te verbeteren kan vinden, kans groot dat u zult 100% nooit meer. Er zullen altijd grenzen. Stop met het proberen om patronen van het leven dat hij vóór zijn ziekte had te bereiken en beseffen dat was toen en dit is nu.

8. Stop berispen door oude fouten. – Schuld en schuld zijn onze constante vrienden. Stoppen met kloppen over de dingen die je hebt gedaan in het verleden (of dingen die u wenst u had gedaan, maar nee).

9. Stop jaloers van anderen. – Het ‘s zo gemakkelijk om jaloers op wat anderen hebben of wat anderen kunnen doen. Al snel zien we dat ze hebben ook beperkingen. Niemand ziet een ander ware leven, hun capaciteiten of gebreken, zijn grenzen.

10. Stop met klagen en zelfmedelijden. – Serieus! Het is prima om een partij van vroomheid af en toe spelen, maar dit mag nooit langer dan 5 minuten mag nooit vrienden uit te nodigen. Focussen op de positieve punten in het leven, zijn er vele.

11. Stop het negeren van de schoonheid van de kleine momenten. – Hoe vaak horen we dat we moeten “stop en ruik de rozen”. Je moet echt niet genieten van die kleine dingen tot je ze niet kunt maken.

12. Stop proberen om dingen perfect te maken. – Ze zijn al. Nou ja, misschien zijn ze niet perfect, misschien kunnen ze zelfs beter dan nu. Maar het doel is dat je nodig hebt om zich te concentreren op de werkelijkheid in plaats van perfectie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *