NERVE DAMAGE SPELEN EEN CRUCIALE ROL IN FIBROMYALGIE. RECENT ONDERZOEK

In een recente studie van patiënten die lijden aan fibromyalgie, bijna de helft van de patiënten werden opgenomen als het hebben van matige tot ernstige schade aan de zenuwen in hun huidcellen.

De zenuw schade aan de zenuwvezels wordt geacht kleine vezels polyneuropathie of SFPN. Kleine-vezel polyneuropathie wordt veroorzaakt door een aantal specifieke medische aandoeningen.

afbeelding resultaat

Momenteel is er geen bekende oorzaak van fibromyalgie, dus dit zenuwbeschadiging ontdekking kan een aantal stappen zetten in de richting van het vinden van wat precies veroorzaakt de aandoening.

Fibromyalgie aandoeningen differentiëren patiënt tot patiënt, maar de typische symptomen zijn wijdverspreide chronische pijn, extreme vermoeidheid en overgevoeligheid voor pijn en druk. De aandoening onevenredig treft vooral vrouwen ten opzichte van mannen.

Kijkend naar schade aan de zenuwen

Er zijn een aantal vorderingen gemaakt over hoe de aandoening juiste diagnose, maar de pathologie blijft een mysterie. Fibromyalgie heeft een aantal van dezelfde symptomen als kleine vezels polyneurotherapy in dat kleine vezels polyneurotherapy heeft wijdverspreide chronische pijn veroorzaakt in de individuen die zijn gediagnosticeerd met het.

De studie werd uitgevoerd bij 27 volwassenen met de fibromyalgie stoornis en een groep van 30 gezonde individuen die voor de studie had aangeboden. Dezelfde tests die worden gebruikt in de diagnoses van de kleine-fiber polyneurotherapy werden gebruikt om de deelnemers aan de studie te testen. De testen omvatten een lichamelijk onderzoek en het beheer van een vragenlijst.

Bovendien onderzoekingen huid toegediende biopsieën behulp van de evaluatie van zenuwvezels in de patiënt poten en de controle van de bloeddruk, transpireren en de patiënt hartslagen.

Neuropathie werd gevonden in zeer hoge tellingen in de fibromyalgie patiënten, terwijl de groep van gezonde individuen leek normaal. Dertien van de 27 fibromyalgie patiënten werden opgenomen als individuen met verlaagde niveaus van zenuwvezels dichtheid in hun huid.

Die enkele dertien personen hadden ook vreemd autonome functie testresultaten. Op grond van deze resultaten werd verondersteld dat deze dertien mensen hadden kleine vezels polyneurotherapy.

Terwijl de conclusies uit deze test niet een oorzaak suggereren in de ontwikkeling van alle fibromyalgie voorwaarden, geeft het onderzoekers zijn aanwijzingen met betrekking tot wat de oorzaken van fibromyalgie in ten minste sommige patiënten.

De fibromyalgie aandoening is zeer ingewikkeld, unieke en complexe aandoening. De symptomen en de ernst zijn verschillend in elke patiënt die het beïnvloedt. Door deze unieke differentiatie, is er geen één verklaring voor de ontwikkeling van fibromyalgie.

Dit proces kan maanden of jaren duren voordat antwoorden worden gevonden met betrekking tot wat zijn de voornaamste oorzaken van fibromyalgie. Voordat de werkzaamheden aan een kuur van fibromyalgie kan worden gedaan, moeten de onderzoekers eerst vinden wat er precies zorgt ervoor dat de stoornis te ontwikkelen in patiënten.

Dit onderzoek is op dit moment één van zijn soort. De resultaten zijn onlangs gepubliceerd, zodat andere laboratoria moet snel beginnen met het maken van hun eigen proeven en experimenten volgens de blauwdruk dit onderzoek heeft uitgevoerd.

Sommigen hebben al begonnen met een paar aanpassingen. De zoektocht naar een betere diagnose van fibromyalgie is een continu één.

En het vinden van betere behandelingen voor die personen die zijn toegebracht door de fibromyalgie aandoening is een van de topprioriteiten wanneer het gaat om deze unieke aandoening.

 

Kunt u sterven aan fibromyalgie?

 

“Kun je sterven aan fibromyalgie?” Het is een vraag die veel fibro patiënten waarschijnlijk hebben gevraagd wanneer ze voor het eerst werden gediagnosticeerd. En fibromyalgie is een pijnlijke, chronische ziekte die kan je soms het gevoel dat je zou kunnen sterven. Maar in werkelijkheid, kun je sterven aan fibromyalgie?

Fibromyalgie is zelf niet levensbedreigend. Dat kan moeilijk te geloven gezien hoe slecht het voelt u zich zijn. Maar de waarheid is dat de symptomen van fibromyalgie, zoals spierpijn en vermoeidheid, zijn niet van plan om je te doden.

Het echte gevaar van fibromyalgie is het feit dat het zo vaak geassocieerd wordt bij patiënten met een ernstige depressie. De constante pijn en vermoeidheid, samen met het gevoel dat je niet krijgt steun van vrienden of artsen, kan men het gevoel dat het leven is niet de moeite waard.

Dat is een deel van de reden waarom het tarief van zelfmoord onder fibromyalgie-patiënten is hoger dan onder de gemiddelde bevolking. En terwijl niemand sterft uit hun fibromyalgie direct, veel mensen met fibromyalgie hebben hun eigen leven genomen.

Zo kun je sterven aan fibromyalgie? In zekere zin, ja.

Hoe om te gaan met een depressie aan fibromyalgie

Het belangrijkste om te onthouden bij de behandeling van depressie is dat zelfmoord is nooit een goede keuze. Mensen met een depressie of chronische pijn vaak het gevoel dat zelfmoord zal een einde maken aan hun pijn, maar de realiteit is dat zelfmoord niet ontdoen van de pijn krijgen, het geeft het alleen maar om de mensen die om je geven.

En de waarheid is dat terwijl fibromyalgie is niet te genezen, zijn er manieren om beter te beheren uw pijn. En nieuwe behandelingen en therapieën worden elke dag uitgevonden. Het is heel goed mogelijk dat je op een dag vinden van een behandeling die werkt voor uw fibromyalgie. Maar alleen als je nog leeft.

Vergeet niet dat het belangrijk is om iemand om mee te praten over je gevoelens te vinden. En er zijn tal van professionals die u effectieve hulp voor chronische depressie kan bieden.

Maar als iemand die je lief fibromyalgie heeft, zijn op zoek naar tekenen dat ze de vorming van suïcidale gedachten. Talk of zelfmoord is de meest voor de hand liggende teken. Maar als ze beginnen sluiten met andere mensen die ze niet hebben gesproken in een lange tijd (om afscheid te nemen) of als ze afspraken te maken voor hun dood of als ze beginnen met de uitoefening van roekeloos gedrag zoals drinken of drugs, dan is er een kans dat ze suïcidaal zijn.

In die situatie, zorg ervoor dat u praat met hen over hun gevoelens. En krijgen ze te helpen als ze het nodig hebben. Iemand die zelfmoord zal waarschijnlijk niet helpen op hun eigen zoeken. Veel mensen met een ernstige depressie het gevoel dat er geen punt.

Vergeet niet dat fibromyalgie is een beheersbare ziekte. En dat het echte gevaar is een fibromyalgie lijder nemen van hun eigen leven. Dus wees waakzaam en proactief over het beheren van depressie als elk ander fibromyalgie symptoom.

 

via-FibromyalgiaTreating

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *