Het Eten van Rauwe Weed Voorkomt Darmkanker, Fibromyalgie en Neurodegeneratieve Ziektes

Cannabis wordt genomen in verschillende vormen over de hele wereld, terwijl het in de eerste plaats wordt gerookt, is het aangetoond dat het rauw eten ongelooflijke voordelen voor de gezondheid kan bieden, terwijl het niet-psychoactief is, dus aantrekkelijker voor een breder bereik van de bevolking.

Marihuana kan worden omschreven als een van de nieuwe generatie superfoods, het bevat meer dan 400 chemische verbindingen die heilzame vitaminen, etherische oliën en zuren bevatten. Deskundigen zoals Dr. William Courtney zijn weed een “essentieel onderdeel van een dieet” gaan noemen. In Marihuana bevatten zich zeer hoge concentraties aan cannabinoïde zuren waarvan is ontdekt dat ze essentieel zijn voor celvernieuwing.

Cannabinoïde Zuren

De twee belangrijkste cannabinoïde zuren die zijn onderzocht in studies tot nu toe zijn THCA en CBDA. Als deze zuren worden verwarmd, door het roken, het vaping, of koken van cannabis dan beginnen ze op te breken in verschillende chemische stoffen, en worden ze afgebroken in psychoactieve THC en CBD cannabinoïden. Dit proces heet decarboxylatie of ‘decarbing. “En beschrijft het afbreken van de zuren in de vorm waarin zij actief worden.

Terwijl actieve THC en CBD hun eigen gezondheidsvoordelen hebben, is een nadeel dat het menselijk lichaam alleen kan omgaan met een bepaalde hoeveelheid van deze geactiveerde cannabinoïden.

Dr. Courtney legt uit:

“We hebben een reeks van cannabis stammen genaamd ACDC. ‘AC’ staat voor alternatieve cannabinoïde, de CBD zuurmolecuul, die onlangs in beeld is gekomen als zeer belangrijk als anti-inflammatoire. En ‘DC’ staat voor de dieet cannabis. Als je dat gaat verwarmen, dan is je dosis ongeveer 10 mg. En als je het niet verwarmt, en het rauw is, dan is de dosis ongeveer één tot 1-2,000mg.”

Wanneer het rauw wordt gegeten, is het lichaam in staat om veel grotere hoeveelheden THCA en CBDA te verwerken, en kan het zo vetzuren omzetten in essentiële voedingsstoffen via de stofwisseling.

Cannabinoïde zuren is gelinkt met het voorkomen van chronische ziektes. Van endocannabinoïde tekortkomingen wordt gedacht dat ze zijn gekoppeld aan ziektes zoals:

– Migraine
– Prikkelbare darm syndroom
– glaucoma
– fibromyalgie

Dr. Courtney heeft gesuggereerd dat grote doses rauwe CBDA en THCA veel effectiever zijn in rauwe vorm met betrekking tot het effect van:
– Anti-inflammatoire eigenschappen
– Anti-diabetische eigenschappen
– Anti-ischemische eigenschappen (beperkte doorbloeding in het lichaam)

Aminozuren

Cannabis bevat een grote hoeveelheid essentiële aminozuren, net als andere essentiële vetzuren die ons lichaam niet zelf kan produceren uit eigen beweging, dus moeten we ze introduceren via onze voeding. Aminozuren zijn essentieel omdat ze cellen helpen om goed te functioneren, om beschadigd weefsel te herstellen, om structuur te handhaven en voedingsstoffen te transporteren door het lichaam.

Marihuana als een Nutritional Powerhouse

Antioxidant

In 2003, werd CBD gepatenteerd door de regering van de Verenigde Staten. na het ontdekken dat de cannabinoïde geweldige anti-oxidant en neuroprotectieve eigenschappen heeft. Deze antioxidanten zijn gunstig bij het voorkomen van beschadiging van cellen, waardoor vermindering van ziektes en aandoeningen een feit is.

In het onderzoek dat leidde tot het octrooi, bleek dat CBD een meer krachtige anti-oxidant is dan zowel vitamine C en E. en dat je het kunt nemen in grote hoeveelheden via rauwe cannabis. Hierdoor kan er gemakkelijk een enorme hoeveelheid antioxidanten door het lichaam worden opgenomen.

Dr. Courntney heeft geadviseerd het rauw te consumeren via het maken van sap of door het te mengen, middels het maken van een marihuana smoothie in combinatie met andere groentes zoals peterselie of koriander.

Hier zijn een aantal andere recepten om te proberen als je van de voordelen van rauwe cannabis wilt genieten:

Cannabis Watermelon Juice
Green and Oh-So-Groovy Smoothie
Date Smoothies
Blueberry Canna-Bliss Smoothie

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *