Zestien Tekenen en symptomen van fibromyalgie meer belangrijk om niet te negeren

Veel mensen weten niet hoe verwoestende deze patiënt fibromyalgie kan zijn. Dan 16 tekens en symptomen van fibromyalgie te ontwikkelen.

1. Extreme vermoeidheid: Een gevoel vermoeid bij het ontwaken na de slaap van een lange nacht is vaak voor dat mensen met fibromyalgie. Mensen met fibromyalgie beschrijven vaak tekenen van vermoeidheid als drainage of dragen dood gewicht. Vermoeidheid kan zo ernstig zijn dat een persoon vindt het moeilijk om zelfs de meest elementaire dagelijkse taken uit te voeren.

2. musculoskeletale pijn: gegeneraliseerde pijn ervaren door patiënten met fibromyalgie is het kenmerkende symptoom van fibromyalgie. Voor pijn is wijdverspreid en wordt beschouwd als fibromyalgie pijn, het moet plaatsvinden op beide zijden van het lichaam van een persoon of zijn pijn boven en onder de taille. Deze pijn kan ook gecentraliseerd op specifieke punten op het lichaam van een persoon om te verspreiden naar andere gebieden pijn wanneer druk wordt uitgeoefend

4. Moeite met concentreren: Gebrek aan concentratie, het onvermogen om aandacht te besteden en geheugenverlies zijn allemaal cognitieve symptomen van fibromyalgie. Degenen met fibromyalgie verwijzen vaak naar deze set van symptomen als “fibro mist.”

5. Slaapstoornissen: Trouble vallen of door te slapen is een andere fibromyalgie signaal. Veel patiënten ervaren vaak ‘s nachts wakker worden en andere onderbrekingen die leiden tot gevoelens van vermoeidheid tijdens de dag.
6. Prikkelbare Darm Syndroom: Hoewel niemand weet waarom, de meeste mensen met fibromyalgie hebben ook deze aandoening. Diarree, constipatie, pijn en een opgeblazen gevoel en misselijkheid zijn de symptomen ervaren door mensen met beide stoornissen.

7. hartkloppingen onregelmatige hartslag / Heart: Cardiale symptomen kunnen bijzonder pijnlijk voor patiënten met fibromyalgie, maar de test niet de neiging om de onderliggende oorzaak onthullen. hartkloppingen hebben de neiging om te reageren op andere diepe ademhaling en ontspanning technieken.
8. Hoofdpijn: chronische migraine komt voor bij meer dan de helft van die gediagnosticeerd met fibromyalgie tekenen. De meeste van deze hoofdpijn worden geclassificeerd als het veroorzaken van ernstige pijn, en komen drie of meer keer per week. Veel mensen ervaren een aantal hoofdpijn in één dag.

9. ATM of kaakpijn: De aandoening kaakgewricht dysfunctie (TMJ) treft ongeveer een kwart van de patiënten met fibromyalgie. aangezichtspijn uit de kaak kunnen zich ook uitstrekken tot het hoofd of de hals van een persoon. Meestal zijn de pijn is meer met de banden en spieren binnenkant van de kaak gebied van een persoon verbonden, in plaats van de gewrichten.

10. blaasstoornissen: prikkelbare blaas, urineweginfecties en incontinentie worden ook vaak gevonden bij patiënten met symptomen van fibromyalgie. Pijn bij het plassen en pijn in de buik kunnen ernstiger voor mensen met deze aandoening.

11. visuele stoornissen: droge ogen of een branderig gevoel, wazig zien en moeite zich te concentreren zijn een aantal manieren dat de tekenen van fibromyalgie de visie van een persoon kan schaden. Deze symptomen kunnen optreden met hoofdpijn of duizeligheid. Ze kunnen echter ook voorkomen in isolement.
Aanbevolen boek: Wat kan uw arts u niet vertellen over fibromyalgie: de revolutionaire behandeling die de ziekte kan omkeren

12. Verhoogde gevoeligheid: met fibromyalgie, kun je vaak het gevoel dat een persoon de zintuigen zijn in overmaat. De felle lichten en sterke geuren kunnen ook andere symptomen zoals hoofdpijn te verhogen. De persoon kan ook vinden dat ze gevoeliger zijn voor drugs, en kunnen een hogere kans op het ontwikkelen van bijwerkingen hebben.

13. Balance problemen: wijdverspreide pijn en vermoeidheid veroorzaakt door de ziekte kan ook leiden tot een aantal mensen die problemen hebben met hun evenwicht te hebben. Om deze reden is het belangrijk dat iedereen met deze aandoening te beschermen tegen vallen. Duizeligheid kan optreden met evenwichtsproblemen.

14. doof of tintelend gevoel: De willekeurige tintelingen in de ledematen van een persoon zonder bekende oorzaak andere symptomen kunnen wijzen op fibromyalgie. Carpaal tunnel syndroom wordt ook vaak gevonden bij mensen met deze aandoening.

15. Oefening problemen: In een gezonde persoon, oefening endorfine opluchting pijn, maar een persoon met fibromyalgie ervaring tekenen van verhoogde pijn na het sporten, zelfs de meest gematigde. Breek de trainingssessies in verschillende oefeningen, korter kan helpen

nsibilidades pijn.

16. premenstrueel syndroom: Vrouwen met fibromyalgie kan meer ernstige symptomen van PMS te ervaren. Krampen pijnlijke, zware periodes en stemmingswisselingen zijn enkele symptomen van fibromyalgie ervaren door patiënten met vrouwelijke fibromyalgie. Deel te behagen.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.