Mensen met fibromyalgie hebben meer tijd nodig om in slaap te vallen, minder slapen en erger. onderzoek

Mensen met fibromyalgie hebben meer moeite

slaap, kwaliteit van de slaap is nog erger, en het lagere bedrag,

vergelijking met de algemene bevolking, volgens

de resultaten van een nieuwe revisie.

Onderzoekers vestigde de aandacht van medisch specialisten in slaapstoornissen bij patiënten met fibromyalgie, een betere slaap kan helpen bij het verbeteren van de symptomen van de ziekte.

De studie, “Slaapstoornissen bij fibromyalgie: een meta-analyse, case studies en controles”, gepubliceerd in het Journal of Psychosomatic Research, kennis van een aantal eerder gepubliceerde studies rapporteren van de relatie van slaapstoornissen, aan de ontwikkeling van fibromyalgie.

De voordelen van een goede nachtrust ‘s rust, hebben een positieve invloed op de lichamelijke en geestelijke gezondheid van alle mensen.
Volgens aan de onderzoekers, slecht slapen lijden bijna 80% van de patiënten met fibromyalgie, en studies hebben aangetoond dat een lagere kwaliteit van de slaap is een risicofactor voor fibromyalgie.
In feite is slecht slapen sterk geassocieerd met de ernst van de symptomen, hoe minder slaap patiënten, het slechter uw symptomen.
Klinische drug studies hebben aangetoond dat het verbeteren van kwaliteit van de slaap pijn kan verminderen bij patiënten met fibromyalgie.
Om de kenmerken van slaapstoornissen te begrijpen, en het effect ervan op patiënten met fibromyalgie, onderzoekers herzien 25 studies van fibromyalgie en gezonde controles, met een totaal van 2.086 deelnemers, waarin de slaap werd beoordeeld door polysomnografie (19 studies), en Quality Index Pittsburgh Sleep (zeven studies).

Onderzoeken naar slapen met polysomnography, meldde significante verschillen tussen fibromyalgie patiënten en gezonde individuen na verloop van tijd wakker na slaapaanvallen, met totale slaaptijd en slaap-efficiëntie, onder andere parameters.
Studies ter evaluatie van de droom, de index van de kwaliteit van de slaap van Pittsburgh, meldde aanzienlijke verschillen in de algemene scores, de periode tussen het proberen te slapen en in slaap vallen en kwaliteit van de slaap tussen de twee groepen deelnemers.

Volgens deze evaluatie kan het zijn dat de patiënten met fibromyalgie moeite hebben met slapen, hebben een lagere kwaliteit van de slaap en de lage efficiëntie van de slaap, de langste wake voordat u gaat slapen, kortere duur van de slaap en lichte slaap .

“Klinische studies hebben aangetoond dat de verbetering van de kwaliteit

slaap kan verminderen pijn bij patiënten met fibromyalgie ”

schreven de onderzoekers.

“Daarom is de primaire zorgverleners moeten worden geïnformeerd over de resultaten van dit onderzoek en moeten worden geëvalueerd door het nemen van het initiatief, het risico van slaapstoornissen bij patiënten klagen van chronische wijdverspreide pijn, of rekening houden met de diagnose van fibromyalgie deze patiënten.

Artsen moeten ook actief de behandeling van slaapstoornissen, vooral wanneer de kleine pauze wordt geïdentificeerd bij mensen met fibromyalgie.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.